На Львівщині депутат незаконно привласнив 800 тисяч гривень на ремонті лікарні

пʼятниця, 16 лютого 2024 р. о 10:05

На Стрийщині місцевий депутат спільно з директором лікарні та керівником приватного підприємства організували схему привласнення коштів.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, на Стрийщині місцевий депутат організував та реалізував схему з привласнення коштів під час проведення будівельних робіт корпусу лікарні.

"Для цього він залучив директора однієї з міських лікарень району та "потрібного»" суб’єкта господарювання, з яким було укладено договір підряду. Щоб створити видимість законних повноважень депутата на об’єкті, його визначили технічним директором проєкту. В подальшому, директор приватного підприємства вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт та довідок про їх вартість неправдиві відомості" – йдеться у повідомленні.

В документах завищено обсяги виконаних робіт, використаних матеріалів, а також їх вартість. Однак, службова особа медичного закладу погодила та підписала неправомірні документи.

Внаслідок цього підряднику безпідставно перераховано майже 800 тис. грн.

Директора лікарні відсторонено від виконання обов’язків.

Мітки: махінації, прокуратура львівщини, новини львова, стрийський район, Прокуратура Львівської області

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024