Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску з Польщею

StrazGraniczna

П'ятниця, 3 травня 2024, 09:13

На польському кордоні вантажівки очікують три години на в'їзд в Україну

пункт пропуску з Польщею

Затримки виникли на трьох пунктах пропуску.

Про це повідомляє Прикордонна служба Польщі.

За інформацією польських прикордонників, станом на сьогодні на ранок у  пунктах пропуску на кордоні з Україною зафіксували черги з вантажівок, зокрема, час очікування на в'їзд в Україну складав від 1 до 3 годин.

Зокрема, затримки спостерігалися у пункті пропуску "Шегині – Медика", де час очікування вантажівок склав 1 годину, у пункті пропуску "Краківець – Корчова" – 2 години, у пункті пропуску "Угринів – Долгобичув" – 3 години.

Натомість відсутні черги на в'їзд в Україну легкових авто та автобусів. 

Нагадаємо, з 29 квітня польські фермери розблокували для вантажівок всі пункти пропуску на кордоні з Україною. Акція тривала з 9 лютого цього року.

А 19 лютого вони намагалися заблокувати рух потягів у пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" – перекрили залізницю біля "Медики" і висипали зерно з вагона.

З 22 квітня, коли поляки розблокували пункт пропуску "Ягодин – Дорогуськ", закритим для вантажівок залишався пункт пропуску "Рава-Руська – Гребенне".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.