Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Д. Січинського, 1

city-adm.lviv.ua

Середа, 1 травня 2024, 10:58

Поблизу Метро-2 у Львові планують звести новий житловий комплекс

вул. Д. Січинського, 1

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують дозволити на будівництво нової багатоповерхівки на вул. Д. Січинського, 1.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 30 квітня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують надати ТзОВ "Січинського" дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Д. Січинського, 1.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 0,5581 га, що знаходиться на вул. Д. Січинського, 1 на території Сихівського району Львова (поблизу "Метро-2") й належить до земель, які не надані у власність чи користування з подальшим переведенням їх до земель житлової та громадської забудови.

 

На цій ділянці знаходиться база з підвалом площею 3612,2 м², яка з лютого цього року перебуває у приватній власності ТзОВ "Січинського". Компанія планує збудувати тут новий житловий багатоквартирний комплекс.

"Надати ТзОВ "Січинського" дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5581 га на вул. Д. Січинського, 1 для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим переведенням їх до земель житлової і громадської забудови" – йдеться в ухвалі.

У документі зазначено, що ця фірма під час будівництва житла має долучитись до покращення інфраструктури у районі вул. Д. Січинського, 1.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Січинського" зареєстроване у Львові з лютого цього року, займається організацією будівництва будівель.

Власником фірми є львів'янин та один з співзасновників ГО "Асоціація роботодавців Львівської області" Мирослав Мороз, якому також належить львівська фірма ТОВ "Продукт-М" (оптова торгівля фруктами й овочами).

Нагадаємо, раніше у Львові напрацювали також проєкт ухвали про будівництво закладів освіти на Пасічній, а також планували дозволити розділити ділянку на вул. Мазепи для будівництва торгово-офісних центрів та житлового будинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.