Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Тролейбусна, 3

city-adm.lviv.ua

Середа, 1 травня 2024, 12:17

Будинок на Тролейбусній планують перетворити на сучасний офісний центр

вул. Тролейбусна, 3

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують дозволити новоствореній фірмі збудувати офісний центр на вул. Тролейбусній, 3.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 30 квітня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують надати ТзОВ "Сьома точка" дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тролейбусній, 3.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 0,0366 га, що знаходиться на вул. Тролейбусній, 3 на території Франківського району Львова й належить до земель, які не надані у власність чи користування з подальшим переведенням їх до земель житлової та громадської забудови.

На цій ділянці знаходиться громадський будинок площею 558,6 м², що перебуває у приватній власності власника ТзОВ "Сьома точка". Компанія планує орендувати цю земельну ділянку у міста й на місці будинку збудувати офісний центр.

"Надати ТзОВ "Сьома точка" дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0366 га (у тому числі площею 0,0013 га у межах червоних ліній під нерухомістю) на вул. Тролейбусній, 3 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим переведенням їх до земель житлової та громадської забудови" – йдеться в ухвалі.

 

У документі зазначено, що фірма наразі має подати міській раді на затвердження проєкт землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки.

За даними аналітичної системи YouControlТзОВ "Сьома точка" зареєстроване з січня цього року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, роздрібною торгівлею, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет.

Кінцевим власником фірми є львів'янин Роман Боднар, якому належить ще одна львівська фірма – ТОВ "Інший рівень" (виробництво інших харчових продуктів). Також він є співвласником львівської фірми "Автософ".

Нагадаємо, раніше у Львові напрацювали також проєкт ухвали про будівництво закладів освіти на Пасічній, а також планували дозволити розділити ділянку на вул. Мазепи для будівництва торгово-офісних центрів та житлового будинку.

Крім цього у міськраді планують дозволити новоствореній фірмі будівництво нової багатоповерхівки на вул. Д. Січинського, 1 у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.