Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа перед кінотеатром Довженка

Середа, 1 травня 2024, 11:44

На площі перед кінотеатром Довженка організують фермерський ярмарок

площа перед кінотеатром Довженка

Фермерський ярмарок відбудеться 12 травня.

Вчора, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про організацію та проведення фермерського ярмарку на площі перед Культурно-освітнім центром імені Олександра Довженка.

Ярмарок відбудеться 12 травня цього року й триватиме з 10.00 до 17.00 год. Його організатором є підприємець Павло Чмирук. За результатами цього заходу у міськраді вирішить, чи у майбутньому організовувати такі події на Сихові.

"З метою підтримки локальних фермерів і крафтових виробників Львівщини та сприяння забезпеченню населення Львівської МТГ сільськогосподарською продукцією виконавчий комітет вирішив організувати 12 травня 2024 року фермерський ярмарок на площі перед Культурно-освітнім центром імені Олександра Довженка" – йдеться в рішенні виконкому.

Виконком доручив ЛКП "Муніципальна варта" забезпечити дотримання громадського порядку під час проведення цього фермерського ярмарку.

Нагадаємо, з 20 квітня на Площі Ринок у Львові запрацював фермерський ярмарок, який триватиме до 29 вересня цього року. Зазначимо, 90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва.

Додамо, минулого року роботу фермерського ярмарку на Площі Ринок продовжили до 14 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.