У Львові ввели у дію графіки вимкнення світла

вівторок, 14 травня 2024 р. о 21:48

Про це повідомило ПрАТ Львівобленерго. 

"За розпорядженням НЕК "Укренерго" у Львові та області введені графіки аварійних відключень. Причина – дефіцит потужності внаслідок масованих атак окупантів на енергосистему України", – йдеться у повідомленні.

Укренерго офіційно повідомило:

"Сьогодні, 14 травня, з 21:00 до 24:00 Укренерго вимушене запровадити контрольовані аварійні відключення для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах України. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується.

Причина – значний дефіцит електроенергії в системі внаслідок російських обстрілів та зростання споживання через похолодання.

Завтра, 15 травня, для промислових споживачів графіки обмеження потужності будуть діяти протягом всієї доби – з 00:00 до 24:00".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що через дефіцит електроенергії громади в області переглянуть графіки ввімкнення та вимкнення вуличного освітлення.

Мітки: графік, Львівобленерго, світло, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024