Львівська міськрада вимагає від ВРУ негайного реагування на захист енергетичної інфраструктури

четвер, 16 травня 2024 р. о 10:46

Львівська міська рада сьогодні звернулася до Верховної Ради з вимогою терміново розглянути питання захисту енергетичної інфраструктури країни.

Сьогодні, 16 травня, на сесії Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність Іван Рудницький зачитав звернення до Верховної Ради з вимогою терміново розглянути питання захисту енергетичної інфраструктури країни.

У зв’язку з останніми актами агресії РФ, спрямованими на руйнування енергетичної системи, міська рада закликала до негайного засідання парламенту, заслуховування звіту уряду та ухвалення рішень для прискорення захисту критичної інфраструктури.

"У 2023 році Державне агентство відновлення і розвитку інфраструктури обіцяло реалізувати трирівневу систему захисту, але станом на березень 2024 року, після чергових атак, виникають сумніви щодо її ефективності" – зазначено у зверненні.

Львівська міська рада вимагає від уряду відповідей на критичні питання, які стосуються готовності до атак, кількості об’єктів, що потрапили до програми захисту, реально проведених робіт та вартості реалізації програми.

Відповіді на ці запитання, на думку депутатів, допоможуть зосередити зусилля на пріоритетних завданнях і забезпечити надійний захист енергетичної системи України від подальших атак.

Мітки: новини львова, Іван Рудницький, Європейська солідарність

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024