У Львові просять відремонтувати дорогу у промисловій зоні Рясне

четвер, 16 травня 2024 р. о 13:31

Депутати звернулися до Андрія Садового з проханням провести ремонт дороги на вул. Шевченка, 311-313.

Сьогодні, 16 травня, на сесії Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність Володимир Лесик направив звернення до міського голови Львова Андрія Садового з проханням провести ремонт дороги на вул. Шевченка, 311-313 (промислова зона "Рясне").

Зокрема, виробничі підприємства, які знаходяться на території промислової зони "Рясне", що на вул. Шевченка, 311-315 у Шевченківському районі Львова, звернулись з проханням відремонтувати дорогу, яку пошкодили працівники ЛМКП "Львівводоканал".

"Підприємства, які функціонують на території промислової зони, не мають жодних пільг та преференцій з боку місцевої влади, проте забезпечують збереження робочих місць, своєчасну виплату заробітної плати працівникам та сплату обов’язкових платежів до бюджету. Вони розраховують на підтримку з боку місцевої влади хоча б в частині виконання заходів щодо розвитку промислової зони "Рясне" – йдеться у зверненні.

За словами Лесика, весною 2021 року, на замовлення ЛМКП "Львівводоканал", на вул.Шевченка, 311-313 облаштовували новий водомірний вузол та прокладали мережі водопостачання й каналізації до проєктованого логістичного хабу, що не розміщується на території цієї промислової зони.

Проте впродовж 3 років з моменту завершення робіт, пошкоджене внаслідок робіт дорожнє покриття так й не було відновлене.

"Внаслідок даних обставин, виробничі підприємства промислової зони "Рясне" щоденно стикаються з проблемою незадовільного стану дороги при заїзді на територію, та фактично за власний кошт вимушені проводити локальні ремонти дорожнього покриття за для можливості її експлуатації.

Прошу: взяти на контроль дану ситуацію та забезпечити відновлення зруйнованої комунальним підприємством (його підрядниками) частину дороги по вул. Шевченка, 311-313 у Львові (заїзд до промислової зони "Рясне")" – зазначає Володимир Лесик.

Мітки: звернення, промислова зона, новини львова, Європейська солідарність, сесія Львівської міської ради 8 скликання, Володимир Лесик

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024