Васько продовжить очолювати Львівський центр екстреної медичної допомоги

четвер, 16 травня 2024 р. о 15:36

Андрій Васько переміг у конкурсі на посаду керівника Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це повідомила Львівська обласна рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 16 травня, відбувся конкурс на заміщення посади директора КНП ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", на який подався лише один кандидат – Андрій Васько, в.о. керівника цієї лікарні.

Він представив на розгляд конкурсної комісії програму розвитку центру медицини катастроф та окреслив основні завдання, які ставить перед собою та своїм колективом. Зокрема, наголосив на важливості постійного навчання та перекваліфікації працівників, цифровізацію, кіберзахист, покращення матеріально-технічного забезпечення центру тощо.

За підсумками обговорення конкурсна комісія вирішила рекомендувати призначити його директором Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф терміном на 5 років.

Зазначимо, управління майном спільної власності облради оголосило конкурс на посаду керівника "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у березні цього року.

Додамо, з 2020 року Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф як виконуючий обов'язки генерального директора очолює Андрій Васько. До цього він був заступником директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Наприкінці серпня 2022 року профспілки звинуватили Васька в численних порушеннях законодавства.

Мітки: конкурс, Львівська обласна рада, новини львова, Львівський обласний центр медицини катастроф, Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Андрій Васько

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024