Укроборонпром звільнив директора львівського авіазаводу

середа, 8 листопада 2017 р. о 15:59

Керівництво державного концерну "Укроборонпром" звільнило директора ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" з займаної посади. 

Про це повідомила прес-служба ДК "Укроборонпром".

При здійсненні Концерном своїх управлінських функцій щодо ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" встановлено чисельні факти порушень та недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства та систематичне ігнорування його директором Олександром Кравчуком принципів політики прозорої закупівлі, яку спроваджує Концерн. Відтак заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Володимир Кострицький під час наради з керівним складом львівських підприємств-учасників Концерну звільнив Олександра Кравчука.

За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках матеріали щодо розтрати службовими особами ДП "ЛДАРЗ" коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень.

У держконцерні зуважують свідоме ігнорування та небажання вже відстороненого керівника ДП "ЛДАРЗ" виконувати розпорядчі документи Концерну, а саме – організувати повноцінну комплексну систему безпеки, здійснювати прозорі закупівлі на торговому електронному майданчику, дотримуватись вимог внутрішньої кооперації, що розширює спектр замовлень підприємства-учасників Концерну, зменшуення собівартості продукції та послуг, підвищує ефективність діяльності, тощо. Через умисне, демонстративне невиконання керівником підприємства наказів та розпоряджень Концерну, контракт з директором ДП "ЛДАРЗ" розірвано.

Нагадаємо, у 2013 році службові особи ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" безпідставно перерахували комерційному підприємству більше 1,1 млн грн. Додамо, що влітку цього року ДК "Укроборонпром" відсторонило від виконання своїх обов’язків директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа.

Мітки: звільнення, новини львова, львівський авіаремонтний завод, Укроборонпром

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024