У Львові просять побудувати трамвайну лінію на проспекті Чорновола

середа, 8 січня 2020 р. о 11:20

Петицію з такою вимогою зареєстрували, щоб запобігти транпсортном колапсу після заселення новобудов в районі Голоско.

8 січня, на порталі е-петицій Вячеслав Шкуричев зареєструвув петицію з вимогою побудувати на Проспекті Чорновола трамвайну лінію.

За словами автора петиції,вимога побудувати трамвайне сполучення на всьому проспекті Чорновола пов'язана з фактичним колапсом автомобільного сполучення на цій ділянці.

"Це дозволить: 1. Частково вирішити проблему екології. Проспект чорновола генерує велику кількість CO2 та інших викидів. 2. Голоско та вул. Варшавській створити доступний спосіб дістатися в центр міста / інші частини. 3. Запобігти колапсу після заселення новобудов на Голоско" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: трамвайна колія, трамвайні маршрути, новини львова, проспект Чорновола, електронна петиція

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024