На трасі Львів – Радехів – Луцьк у ДТП постраждали двоє пасажирів маршрутки

понеділок, 4 вересня 2023 р. о 11:56

У селі Жовтанці водій Chevrolet Lacetti, перебуваючи під дією наркотиків, врізався у маршрутку Львів – Луцьк, двоє пасажирів якої потрапили до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 3 вересня, близько 12.00 год на дорозі Львів – Радехів – Луцьк у селі Жовтанці Львівського району зіткнулись авто Chevrolet Lacetti, за кермом якого перебував 19-річний киянин, та рейсовий автобус Еталон сполученням Львів – Луцьк під керуванням 60-річного мешканця Волинської області.

Внаслідок аварії постраждали двоє пасажирів маршрутки, віком 17 та 22 роки, яких з травмами госпіталізували до лікарні. Водій Chevrolet Lacetti керував авто у стані наркотичного сп’яніння та без документів.

За цим фактом слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Мітки: ДТП, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024