До Дня Святого Миколая понад 700 діток Львівської громади переглянули Попелюшку

середа, 13 грудня 2023 р. о 10:55

Ініціатива Володимира Марусяка "Подаруй дитині враження" дозволила подарувати незабутні емоції понад 700 дітям захисників.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

"Подаруй дитині враження" – це щорічна традиція депутата фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді Володимира Марусяка.

Цьогоріч така ініціатива дозволила подарувати незабутні емоції понад 700 діткам наших захисників, дітям з малозабезпечених сімей, дітям сиротам та іншим вразливим групам населення.

"Казки – це зовсім не дрібниця. Головне у них – це мораль. Мораль казки "Попелюшка" – показати, які переваги мають чесність, терпіння, слухняність і які біди переслідують тих, хто зневажає ці якості. Здається, така казкова історія ніколи не може набриднути, адже в ній є мотиви та проблеми, які завжди будуть актуальними для кожного: незаслужені страждання і несправедливість, повага до працелюбства як високої людської чесноти, винагорода за важку працю, високі моральні якості.

Дякую всім, хто долучився до цієї події, зокрема благодійникам, які придбали частину квитків" – прокоментував Володимир Марусяк.

Додамо, виставу розпочали зі слів вдячності всім і кожному, хто думками, словами і найголовніше діями захищає Україну, зокрема захисникам і захисницям ЗСУ.

Мітки: новини львова, Володимир Марусяк, Європейська солідарність, Проект висвітлення Львівської міської ради

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024