Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Середа, 31 січня 2024, 09:17

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героями Андрієм Галиновичем, Володимиром Федухом, Юрієм Кусим.

ро це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 31 січня, у Львівській області прощаються з бійцями Андрієм Галиновичем з Ходорівської ОТГ, Володимиром Федухом з Комарнівської ОТГ, Юрієм Кусим з Буської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. 

"Андрій Галинович – родом із села Загірочко Ходорівської громади, стрілець військової частини А4038. Загинув 24 січня внаслідок танкового обстрілу поблизу населеного пункту Терни Донецької області.

Володимир Федух – житель села Березець Комарнівської громади. Воїн захищав Україну на східному напрямі. Загинув на Луганщині. У нього залишились дружина і донька.

Юрій Кусий – мешканець села Ожидів Золочівського району. Ще до початку повномасштабного вторгнення агресора воїн проходив службу в 45-й артилерійській бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України на посаді командира взводу. В перші дні війни його частина доукомплектовувалась та готувалась до відсічі агресору на території "Міжнародного Центру миротворчості та безпеки" в селі Старичі. Загинув 13 березня 2022 року, потрапивши під масований ракетний обстріл ворога. У захисника залишилися батьки та два брати" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.