Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Середа, 31 січня 2024, 11:27

На Львівщині судитимуть п'яного водія, який спричинив масову смертельну ДТП на Дрогобиччині

судова справа

Слідство встановило, що киянин в стані наркотичного сп’яніння спричинив ДТП, в якій загинули 4 людини та 3 травмувались.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 43-річного чоловіка за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння.

Зранку 15 жовтня на автодорозі "Трускавець-Львів" сталась ДТП, у результаті якої загинуло четверо людей, ще троє травмовано.

"Слідством встановлено, що киянин, водій Toyota Land Cruiser, в стані наркотичного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із зустрічним авто Volkswagen Caddy, за кермом якого перебував мешканець міста Рава-Руська" – йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення водій зустрічного авто та двоє його пасажирів загинули на місці, ще один пасажир помер в лікарні. Ще троє людей – один пасажир Toyota та двоє Volkswagen отримали різної тяжкості тілесні ушкодження.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.