На вулиці Коперника у Львові хочуть звести новобудову

вівторок, 12 березня 2024 р. о 12:15

Будівництво багатоквартирного будинку планують на ділянці поруч із львівською хоровою капелою "Дударик". 

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 11 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують надати дозвіл на розроблення детального плану території у районі вул. Академіка Ф. Колесси, вул. П. Грабовського, вул. М. Коперника.

Як вказано у пояснювальній записці, на вулиці Ф. Колесси хочуть звести багатоквартирний житловий будинок. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території є акціонерне товариство "Укртелеком".

Для цього "Укртелеком" повинен під час розроблення містобудівної документації проаналізувати навколишню забудову на суміжних територіях, а також розробити проект згідно з необхідними заходами щодо дотримання природоохоронних, санітарно-гігієнічних, протипожежних нормативів та вимог з ліквідації аварійних ситуацій.

Згідно з ухвалою, після розроблення детального плану повинні провести громадського обговорення для врахування громадських інтересів.

Зазначимо, на проектованій ділянці знаходиться приміщення Львівської національної академічної чоловічої хорової капели "Дударик", видавництво Львівської політехніки та дитячий садок №21.

Мітки: новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024