Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електронний квиток

П'ятниця, 29 березня 2024, 12:14

У Львові тимчасово обмежили можливість купівлі чи поповнення Леокарт

електронний квиток

Сервіси друку, купівлі чи поповнення, а також перевірки балансу ЛеоКарт тимчасово не працюють через позапланові технічні роботи.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 29 березня, через позапланові роботи на одному з віддалених центрів зберігання інформації, тимчасово обмежено сервіси друку персоналізованих ЛеоКарт, купівлі чи поповнення транспортних карток, а також перевірки балансу.

"Зазначимо, ці роботи не впливають на безготівкові реєстрації проїзду банківськими картками чи ЛеоКарт у громадському транспорті. Перепрошуємо за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння – зазначили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, 23 лютого відбувся тимчасовий збій у роботі фінансового ядра компанії "Мікроелектроніка" через це львів'янам, які розраховувались за проїзд банківською картою, кошти списувати через 3-4 дні.

Також на початку лютого у Львові запровадили 30% знижки на оплату проїзду картою Visa та поповнення Леокарт.

Додамо, 11 грудня 2023 року у Львові почала діяти безготівкова оплата у всьому громадському транспорті. Згідно з рішенням виконкому, вартість проїзду становить 20 грн під час розрахунку готівкою у водія, під час оплати банківською карткою проїзд вартує 15 грн, а з картою "ЛеоКарт" – 13 грн за одну поїздку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.