Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Паска

Фб Паски

П'ятниця, 19 квітня 2024, 15:30

СБУ чемно запитало у манірного Паски про використання бюджетних коштів у 2023 році

Олег Паска

СБУ вимагає в Олега Паски перелік майна закладів освіти Львівщини та інформацію про використання бюджетних коштів у 2023 році.

Про це йдеться у документі, який є в розпорядженні Варіантів.

Служба безпеки України звернулась до директора департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олега Паски з вимогою надали інформацію про використання бюджетних коштів у 2023 році, виділених на галузь "освіта" та освітніх субвенцій для Львівщини на проведення будівельних та ремонтних робіт, закупівлю транспортних засобів, шкільних меблів, комп'ютерної техніки та іншого обладнання.

"Прошу надати у максимально стислі терміни наявну інформацію щодо виконання структурними підрозділами департаменту освіти та науки ЛОВА протягом 2023 року та потребу в залученні на 2024 рік бюджетних коштів по галузі "Освіта" та освітніх субвенцій в частині використання бюджетних коштів на проведення будівельних та ремонтних робіт, закупівлю транспортних засобів, шкільних меблів, комп’ютерної техніки та іншого обладнання", – йдеться у документі.

Крім цього, силовикам потрібний перелік рухомого та нерухомого майна закладів освіти та установ Львівщини: будівлі, споруди, земельні ділянки, комунікації, обладнання, транспортні засоби тощо.

Також від департаменту освіти і науки Львівської ОВА вимагають копії документів, на підставі яких майно закладів освіти області було передане в оренду фізичним та юридичним особам за період з 1 січня 2022 року до сьогодні (договори оренди, акти оцінки майна або довідки про балансову вартість, бухгалтерські документи, які підтверджують сплату орендної плати).

У СБУ наголосили, що ця інформація необхідна їм у зв'язку зі службовою необхідністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.