Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 24 квітня 2024, 12:17

Міськрада Львова за майже шість мільйонів гривень продала землю на Левандівці

Львів

Ділянку, призначену під промисловість, придбала львівська підприємниця.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівська міськрада продала у системі ProZorro земельну ділянку несільськогосподарського призначення на вулицях Суботівська – Іванни Блажкевич, площею 0,367 га.

Ділянку, яка розташована поблизу із гаражними кооперативами та вулицею Проєктною і призначена під промисловість, за 5 650 007 гривень придбала підприємниця Марта Заблоцька.

Як наголосили у міськраді, початкова ціна ділянки складала 4 922 718 гривень, а в результаті збільшилася до 5 650 007 гривень.

Наступний земельний аукціон відбудеться 14 травня. На ньому місто продаватиме понад 5 га землі на вулиці Північній.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янка Марта Заблоцька зареєстрована як фізична особа-підприємець з 2021 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Додамо, у червні 2023 року міськрада виставила на продаж у приватну власність 3 земельні ділянки на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському, які передбачені під комерційні потреби та промисловість.

Також наприкінці серпня минулого року міськрада за 2 млн грн продала землю на вул. Олесницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.