Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску "Рава-Руська"

Понеділок, 29 квітня 2024, 11:38

Польські фермери розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною

пункт пропуску "Рава-Руська"

Досі заблокованим для вантажівок залишався пункт пропуску "Рава-Руська – Гребенне".

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 29 квітня, після 10:00 год польські фермери припинили блокувати рух вантажівок у пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне".

Наразі вантажівки, автобуси та легковики перетинають кордон у цьому пункті пропуску без перешкод.

"Оформлення та пропуск через кордон вантажівок у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі. Водночас за наявною інформацією, на в’їзд до Польщі не пропускатимуть вантажівки, які переміщують зернові культури. Даний вид вантажу може слідувати по території Польщі виключно в режимі транзиту" – наголосили у Держприкордонслужбі.

Прикордонники зазначили, що на цей час з боку Польщі накопичення вантажівок не спостерігається, на виїзд з України ваговози рухаються за е-Чергою.

Нагадаємо, з 9 лютого цього року польські фермери розпочали блокаду вантажівок у пунктах пропуску з Україною. А 19 лютого вони намагалися заблокувати рух потягів у пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" – перекрили залізницю біля "Медики" і висипали зерно з вагона.

З 22 квітня, коли поляки розблокували пункт пропуску "Ягодин – Дорогуськ", закритим для вантажівок залишався пункт пропуску "Рава-Руська – Гребенне".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.