Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орислава Хомик

Фб Хомик

Понеділок, 29 квітня 2024, 14:53

Депутатка Хомик торік жила на зарплату та пенсію

Орислава Хомик

Торік депутатка Львівської облради Орислава Хомик задекларувала 332 тисячі гривень доходу.

Про це йдеться у її декларації про доходи за 2023 рік.

Минулого року Орислава Хомик задекларувала 332 459 грн загального доходу: 225 185 грн – зарплата у департаменті освіти і науки Львівської ОВА, 107 274 грн – пенсія.

Депутатка, спільно з Юрією Хомиком, з 2007 року володіє квартирою площею 66,7 кв.м у Трускавці, а також є кінцевою власницею благодійного фонду "Святий Юр".

Хомик обходиться без власного авто, готівки, рахунків у банках, забудов, цінного майна.

Нагадаємо, на початку березня 2024 року Львівська обласна ТВК зареєструвала Ориславу Хомик депутаткою Львівської обласної ради від партії Європейська Солідарність.

Орислава Хомик замінила Ольгу Березюк, якій припинили депутатські повноваження у грудні 2023 року через її проблеми зі здоров'ям.

Хомик є фахівцем ресурсного центру департаменту освіти і науки Львівської ОВА. До цього вона була заступницею директора з виховної роботи комунального закладу ЛОР "Львівський обласний медичний коледж післядипломної освіти".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.