Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Бюро економічної безпеки України

Фб БЕБ

Четвер, 2 травня 2024, 17:37

Директор будівельного підприємства заволодів понад 1,1 млн бюджетних коштів

Бюро економічної безпеки України

У Львові детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України оголосили про підозру керівнику місцевої будівельної компанії.

У Львові детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України (БЕБ) оголосили про підозру керівнику однієї з місцевих будівельних компаній.

За даними слідства, директор приватного підприємства умисно вносив неправдиві дані до офіційних документів, що призвело до заволодіння понад 1,1 млн гривень бюджетних коштів.

Підозрюваний уклав договір на виконання будівельних робіт з державним підприємством у сфері паливно-енергетичного комплексу. Під час подальшого оформлення звітності, він вказував завищені вартості виконаних робіт, що дозволило йому незаконно привласнити значні суми грошей.

Додатково, у межах слідства, виявили факти легалізації (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом. На даний момент керівнику підприємства оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями 191 (частина 5), 366 (частина 1) та 209 (частина 1) Кримінального кодексу України. Розглядається питання про обрання для нього запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснюють прокурори Львівської обласної прокуратури, а саме розслідування проводять детективи БЕБ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.