Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Пластова

П'ятниця, 3 травня 2024, 12:33

У Львові хочуть спланувати територію промислової зони в районі Богданівської та Пластової

вул. Пластова

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про детальний план території у районі вул. Богданівської, вул. Пластової й частково поза межами Львова.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 2 травня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують розробити детальний план території промислової зони у районі вул. Богданівської, вул. Пластової, залізничної колії частково поза межами Львова.

Згідно з документом, замовником детального плану виступив департамент архітектури та просторового розвитку Львівської міськради, а загальна площа території, на яку розробляється детальний план, становить 28 га.

У міськраді наголосили, що затвердження детального плану території дозволить спланувати територію промислової зони, зокрема з метою чіткого формування схеми руху транспорту, розв'язання питання підтоплення території, опрацювання питання можливості формування інвестиційно привабливих земельних ділянок зі збереженням функції промислової території.

Наразі департамент архітектури та просторового розвитку Львова має укласти договір з проєктною організацією на розроблення цього детального плану території, а після цього організувати проведення громадського слухання.

Фінансуватиметься розробка цього детального плану з міського бюджету Львова.

Додамо, станом на сьогодні на вул. Пластовій триває будівництво сміттєпереробного заводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.