Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Девід Камерон

Фб ЛМР

П'ятниця, 3 травня 2024, 11:56

Девід Кемерон вперше відвідав Львів

Девід Камерон

Міністр повідомив про спрощення процедур для бізнесу Великої Британії, що бажає працювати в чотирьох областях України, а також висадив дерево у Львові.  

Міністр закордонних справ Великої Британії, Девід Кемерон сьогодні здійснив свій перший робочий візит до Львівської області, як повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Під час зустрічі з місцевими чиновниками Кемерон анонсував, що МЗС Великої Британії класифікує Львівщину як "жовту зону".

Цей крок спрощує процедуру отримання страховки для подорожей британських громадян, які ведуть бізнес або планують інвестиції у регіоні. Посольство Великої Британії в Україні надасть додаткові роз'яснення щодо цього рішення.

Окрім Львівської області, до жовтої зони також внесли Житомирську, Рівненську та Волинську області, що відкриває нові можливості для безпечних подорожей та розвитку бізнесу в цих регіонах.

Сьогодні ранком Девід Кемерон у центрі Львова також висадив дерево.  

"Тепер пан міністр має своє власне дерево у Львові, а отже поважну причину, щоб ще не раз повернутися до України з добрими новинами. Робінію висадили одразу поруч біля дерева ще одного доброго друга України, професора Снайдера", – повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.