Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

чин прощання з Героями

Фб ЛМР

Понеділок, 6 травня 2024, 09:26

Львівщина вшановує пам’ять трьох захисників, які віддали життя за Україну

чин прощання з Героями

Львівська область сьогодні прощається з трьома захисниками, які загинули у боротьбі за незалежність України. 

Михайло Пахолків, Роман Бойко та Юрій Ільків віддали своє життя, захищаючи свою країну від агресії. Про це повідомила Львівська ОВА. 

Михайло Пахолків, 33-річний житель села Струтин Золочівського району, був старшим водієм артилерійської батареї аеромобільного батальйону. Він загинув 1 травня поблизу Новоселівки Першої у Донецькій області.

Роман Бойко, мешканець села Нижні Гаї Дрогобицького району, був мобілізований до Збройних Сил України на початку повномасштабної війни. Він перебував на передових позиціях фронту з моменту мобілізації та був оголошений безвісти зниклим з 26 квітня. Його загибель підтверджена рідними.

Юрій Ільків, житель села Раневичі та учасник Революції Гідності, був молодшим сержантом-гранатометником у 24 ОМБр імені короля Данила. Він вважався безвісти зниклим з 7 березня 2022 року, але 19 квітня  стало відомо про його загибель.

Львівщина щоденно о 09:00 вшановує хвилиною мовчання пам'ять усіх, хто віддав своє життя у боротьбі проти російської агресії. Вічна пам'ять і шана героям, які пожертвували своїм життям за мир і свободу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.