article

Пісні фронту 2024 (# 109)

олександр ковальчук
пʼятницю, 17 травня 2024 р. о 19:50

Нова українська попмузика під час війни з росією.

Десять треків від представників української попсцени, які намагаються сказати щось важливе та потрібне під час війни.

Українська попмузика змінюється. 29 топових альбомів за 2023 рік – це велике щастя. Деякі вкраїнські виконавці, звісно, все ще занадто неповороткі для великих викликів. Дрібними паразитами вони бовтаються біля чогось значного замість того, щоб просто змінити професію. Це звична картина для подібних процесів.

Renie Cares

Якщо колектив Renie Cares зайде на територію гурту Saint Etienne, то це можна буде лише вітати. А після дюшески має бути й барбариска.

alyona alyona & Jerry Heil

Дві блаженні графоманки-мівінопопиці добралися до "Подоляночки", щоб зіпсувати своїми бездарними мощами навіть наймодніший звук. Шо, тепер Джері пересяде з Little Simz на Nia Archives? Яка ж це хвора гидота з богоспасенним посланієм.

Yevhenii Dubovyk

Джазове щастя артисту Дубовику пасує більше, ніж всі лайки з аматорами з МУРу.

Твій зайчик пише

Адекватна емоційність на вкраїнських теренах завжди є якимось подарунком з Небес.

Євгенія Власова

Євгенія Власова повертається зі шлейфом свого надійного вітру, але етномоменти та банал про любов, то якось вже трохи не туди. Ой, нарі-нарі-ней.

Nasù

Львівський диско-поп качає майданчик і тепер лишилося тільки зняти галицьку версію фільму Saltburn. На щоці бринить сльоза.

Гоня

Гоня так нічого й не зрозумів після альбому "Головний біль" і тепер проігнорованим пророком вивергає утопічні маніфести в дусі альони альони. Хоча міг би бути новою реінкарнацією Злого репера Зеника.

VikaVishnya

Рнб-колисковій від учениці танцюриста Монатика вкотре варто підтягнути лірику до омріяного ідеалу.

Забавка і Дмитрик

Якісна хвилина хмельницького дуету Забавка і Дмитрик мусить вже все більше хвилювати гурт Zwyntar.

Ульмо Три

Попрокери з Ульмо Три продовжують шукати себе і цього разу отаборилися десь біля непоганого постпанку за заповітами самого пана Сміта.

фото: Фб GeneralStaff.ua

Мітки: українська музика, alyona alyona, Jerry Heil, Ульмо Три, Гоня, Renie Cares, VikaVishnya, Забавка і Дмитрик, Yevhenii Dubovyk, Твій зайчик пише, Nasù

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024