Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

osnova.ua

Понеділок, 22 квітня 2013, 10:05

Жидачівський паперовий комбінат зазнав 47 млн грн збитків

Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат завершив 2012 рік зі збитками в сумі 47,048 мільйонів гривень, тобто чистий дохід скоротився на 20,6%.

Про це йдеться в оприлюдненому річному звіті підприємства.

Торік комбінат отримав валовий прибуток у розмірі 53,24 млн грн - на 33,4% більше, ніж роком раніше, а від операційної діяльності отримав 29,1 млн грн збитку - в 4,8 рази більше.

Випуск картону комбінатом скоротився не набагато - на 1,8%, до 68,57 тис. тонн, а виробництво гофротари зросла на 19,1% - до 59,54 млн кв. м.

По випуску цієї продукції ЖЦПК утримує 3-ю позицію в Україні після Київського та Рубіжанського комбінатів, проте істотно відстає від них за обсягами її виробництва.

У звіті ЖЦПК наголошується, що тарне виробництво має тенденцію до розширення, оскільки комбінат повністю виробляє власні напівфабрикати. Істотно покращилася також якість тарного картону і флютингу, а за ціною тара конкурентоспроможна і, відповідно, існує можливість цінового маневрування на ринку.

За матеріалами: Комп&ньон

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.