Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

володимир мельник

прес-центр ЛНУ ім. І. Франка

Середа, 28 травня 2014, 10:58

У Франковому університеті обрали ректора, але остаточне рішення – за міністром освіти

володимир мельник

У ЛНУ ім. Франка рекомендує міністру освіти двох кандидатів на посаду ректора – професора філософського факультету Володимира Мельника та колишнього декана факультету міжнародних відносин університету Маркіяна Мальського.  

Про це повідомляє прес-центр Львівського національного університету імені Івана Франка.

Участь у виборах взяли 346 із 350 обраних делегатів (із них: 269 осіб – науково-педагогічні працівники, 42 – особи, які навчаються, 35 – інші категорії працівників), однак жоден із претендентів не набрав необхідних 30% голосів, а тому було оголошено другий тур, до якого пройшли професор Маркіян Мальський і професор Володимир Мельник, які набрали 29,42% і 26,28% відповідно.

За результатами другого туру 55,71% голосів набрав декан філософського факультету Володимир Мельник. Завідувач кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби Маркіян Мальський отримав 40% голосів делегатів Конференції трудового колективу.

Конференція трудового колективу проголосувала за прийняття Рекомендації Міністерству освіти і науки України щодо кандидатур претендентів на посаду Ректора - професорів Володимира Мельника та Маркіяна Мальського зі зазначеними результатами голосування.

Таким чином, найімовірнішим кандидатом на посаду ректора університету є Володимир Мельник, оскільки він набрав більше половини голосів. Інтерв'ю з Мельником можна прочитати тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.