Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

газ

treehugger.com

Понеділок, 23 червня 2014, 10:33

У Кабміні мізкують як перезимувати без російського газу

газ

Міненерговугілля та інші міністерства мають розробити план дій щодо забезпечення стабільного проходження Україною опалювального сезону без російського газу.

Відповідне доручення дав віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, пише "Голос України".

За словами посадовця, план передбачає впровадження комплексу заходів, зокрема, з енергозбереження, заміщення природного газу, його альтернативного постачання тощо.

«Забезпечення стабільної роботи паливно-енергетичного комплексу, особливо в осінньо-зимовий період – завдання, поставлене міністрам під їх особисту відповідальність», – зазначив Віце-прем`єр-міністр, якого цитує Урядовий портал.

Нагадаємо, через безуспішність російсько-укрїнаських газових переговорів прем'єр-міністр Яценюк доручив профільним відомствам готуватися до відключення поставок природного газу з 16 червня 2014 року.

16 червня «Газпром» перекрив подачу газу Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.