Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тягнибок

Вівторок, 8 липня 2014, 11:37

Тягнибок виграв суд у газети "Експрес"

тягнибок

Франківський районний суд Львова задовольнив позов Олега Тягнибока до товариства з обмеженою відповідальністю «Експрес мультимедіа груп» про захист чести, гідності та ділової репутації.

Про це на сесії Львівської облради повідомив депутат від ВО "Свобода" Роман Ковальчук, передає прес-служба партії.

Суд визнав такою, що не відповідає дійсності й порушує права і свободи, ганьбить честь, гідність і ділову репутацію лідера «Свободи» інформацію, оприлюднену в статті «Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом», надруковану в газеті «Експрес» від 24.10.2013 року (№117).

Згідно з рішенням суду, газета «Експрес» у місячний термін повинна спростувати брехливу інформацію, що міститься в таких фрагментах статті «Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом»: «Керівник «Свободи» мав прямий фінансовий зиск від шахрайських операцій»; «Жертвами спільного моторошного бізнесу родини Тягнибока та доктора Новицького стали тисячі безневинних людей»; «Міжнародний шахрай доктор Новицький і… його бізнес-партнер Олег Тягнибок»; тощо.

Нагадаємо, Тягнибок подав до суду на газету "Експрес" 8 листопада 2013 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.