Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

енергозбереження

vrda.gov.ua

П'ятниця, 13 лютого 2015, 14:10

На заходи з енергозбереження область виділить 17, 3 млн. грн.

енергозбереження

На реалізацію Програми енергозбереження для населення Львівщини цього року депутати планують виділити з обласного бюджету 2,3 млн. грн., а на реалізацію Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини - 15 млн. грн.

Такі пропозиції надійшли від депутатів постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва Львівської обласної ради. Внесення відповідних змін в обласний бюджет затверджуватиме сесія.

Як повідомляє прес-служба Львівської облради, депутати Львівської обласної ради визначили фінансування заходів з енергозбереження одним із пріоритетних.

Окрім того, у 2015 році з обласного бюджету депутати планують виділити 400 тис. грн.. на реалізацію Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області та 500 тис. грн. —  на реалізацію Програми інвестиційного розвитку Львівської області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.