Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик

kava.lviv.ua

Четвер, 4 червня 2015, 13:02

У Львові виявили 88 літніх майданчиків без документів

літній майданчик

У Львові наглядають за законністю роботи відкритих літніх майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

КП «Адміністративно-технічне управління» стежить, аби відкриті літні майданчики функціонували у Львові виключно на законних підставах. Зокрема, встановлювалися згідно із затвердженим паспортом та відповідали погодженому у цьому паспорті проекту, а також мали договір оренди конструктивних елементів благоустрою.

Крім того, літні майданчики мають мати належний зовнішній вигляд, повинні бути чисто прибраними та оснащеними урнами для сміття.

«Протягом квітня-травня 2015 року ми виявили 88 самовільно встановлених відкритих літніх майданчиків. Усі порушники отримали вимоги демонтувати самовільно встановлені ВЛМ. Підприємці, які не виконали вимог та не усунули порушення, притягнені до адмінвідповідальності. В результаті, нами оформлено 29 адмінпротоколів, які скеровані на розгляд адмінкомісій за місцем проживання порушника», - розповідає начальник сектору нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» Марина Кустова.

Сьогодні було обстежено ще один самовільно встановлений відкритий літній майданчик на вул. Курбаса. Після перевірки із оформленням акту обстеження, порушникам будуть скеровані вимоги здійснити добровільний демонтаж самовільно встановлених ВЛМ. За рішенням суду, примусовий демонтаж незаконно встановлених літніх майданчиків здійснюватиметься районною адміністрацією.  

Нагадаємо, міськрада також проводить обстеження відкритих літніх майданчиків – за використання логотипів алкогольних напоїв майданчики штрафуватимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.