Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський суд

volga.lutsk.ua

Понеділок, 27 липня 2015, 17:19

Справу щодо люстрації львівського судді вирішуватимуть у Вінниці

Львівський суд

Справу щодо зловживання службовим становищем екс-заступника Зварича Мар’яна Кушнерика переглядатиме Вінницький апеляційний адміністративний суд.

Про це повідомляється на сайті Судової влади України.

Колегія суддів Львівського апеляційного адміністративного суду сьогодні, 27 липня, вирішила, що апеляційну скаргу на рішення суду за позовом судді Мар’яна Кушнерика до органів Державної фіскальної служби розглядатиме Вінницький апеляційний адміністративний суд.

Зазначимо, що законодавство України зобов’язує суд передати адміністративну справу на розгляд іншого адміністративного суду, якщо однією зі сторін у цій справі є суддя цього суду.

Раніше суддя Мар’ян Кушнерик оскаржив висновки податківців у рамках «люстраційної» перевірки та переміг у суді першої інстанції. Однак останні не погодилися з таким рішенням і подали апеляційну скаргу до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Нагадаємо, податківці звинуватили Мар’яна Кушнерика в тому, що його спосіб життя не відповідає законним доходам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.