Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Митна

livejournal.com

Середа, 20 квітня 2016, 11:57

Реконструкція площі Митної у Львові стартує наприкінці квітня

площа Митна

В кінці квітня планують відновити роботи з реконструкції пл. Митної, наразі тут замінили інженерні мережі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми уже провели тендер, маємо переможця – це компанія «АРКА-ПІК». Але угода ще не підписана, бо, по-перше, кошторис на аудиті, а по-друге, ще не минуло 20 днів від дати оголошення тендеру», – зазначила начальник управління охорони історичного середовища міськради Лілія Онищенко.

У цьому році планується виконати усі роботи з ревіталізації площі.

«Має бути зроблена дуже складна система, яка передбачає точкове вмощене освітлення. Площа буде замощена плитами з хаотичною структурою та з кольоровими вкрапленнями з акцентом на майбутній сухий фонтан. Також будуть облаштовані місця для відпочинку, зокрема, створять зелені зони та встановлять лавки», – наголосила Лілія Онищенко.

Нагадаємо, на початку липня 2015 року на площі Митній стартували роботи з заміни аварійних водопровідних мереж та каналізаційного колектора. Роботи з реконструкції площі передбачають пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, "осушення" фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень.

Попередня вартість реконструкції площі складає 6 млн гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.