Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Четвер, 16 лютого 2017, 11:40

У Винниках п'яний чоловік убив людину через суперечку

швидка допомога

Вчора ввечері внаслідок суперечки у Винниках загинув 31-річний чоловік.

Про це повідомляє патрульна поліція Львова на своїй  сторінці у Facebook.

Вчора, о 22:30 год., патрульні отримали повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що у Винниках виявили 31-річного чоловіка з ножовими пораненнями.

Поліцейські викликали слідчих і опитали свідків події. Також до інспекторів звернувся водій таксі, який розповів, що його викликала невідома особа на дане місце вбивства.

Згодом, замовник змінив місце виклику на 500 метрів вище, відтак поліцейські негайно обстежили вказану територію, проте підозрюваного там не виявили.

Втім згодом, на вулиці Галицькій патрульні помітили чоловіка, описи якого збіглися із розшукуваним. Побачивши правоохоронців, чоловік намагався втекти.

На одязі та взутті піжозрюваного правоохоронці виявили плями крові, також у нього був поріз на руці. Більше того, затриманий 31-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Сам підозрюваний пояснив, що між ним та загиблим виникла суперечка. Справу передали слідчим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.