Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 13 березня 2017, 15:51

У Стрию викрили наркоторгівця

наркотики

Стриянин продавав наркотичні таблетки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, поліція Стрия затримала місцевого мешканця за продаж наркотиків.

Під час обшуку у його помешканні, правоохоронці вилучили таблетки, пакетик з речовиною рослинного походження, використані медичні шприци та блістери з надписом Subutex. 

«Зловмисник займався продажем таблеток, які містять наркотичний засіб «бупренорфін». Зі своїми «клієнтами» наркоділок зустрічався на вулицях міста. За зайняття таким злочинним промислом йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», – зазначив т.в.о начальника Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.