Самбір погодився прийняти львівське сміття

четвер, 23 березня 2017 р. о 14:02

Йдеться про 600 тонн сміття зі Львова.

Про це повідомляє Zaxid.Net.

Зокрема, вчора депутати Самбірської міськради погодились прийняти 600 львівського сміття за дозвіл їздити приміським маршруткам з Самбора до залізничного вокзалу.

"Вчора, на раді керівників усіх фракцій Самбірської міськради ми прийняли таке рішення. Депутатський корпус хоче, щоб міськрада Львова розглянула питання повернення приміських маршруток з Самбора на залізничний вокзал або принаймні до привокзального ринку. Сьогодні будемо спілкуватися із представниками ЛОДА та шукатимемо компроміс", – наголосив міський голова Самбора Юрій Гамар.

Нагадаємо, у 2016 році кінцеву зупинку приміських маршрутів біля вокзалу перенесли на АС "Західна". З цієї АС тепер відправляється 46 маршрутів.

Додамо, сьогодні більше 30 активістів пікетують Львівську міську раду, а вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий вкласти бюджетні гроші Львова на створення резервного сміттєзвалища для міст України у Чорнобильській зоні відуження.

Додамо, 16 березня у Покровську Донецької області правоохоронці затримали 5 вантажівок зі сміттям, а поліція відкрила 11 кримінальних справ за фактами незаконного вивозу сміття зі Львівської області.

Після чого Андрій Садовий заявив, що держава закрила останній полігон, куди зі Львова офіційно вивозили сміття.

Мітки: приміські маршрути, Самбір, Львівська міська рада, львівське сміття

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024