Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

firtka.if.ua

Вівторок, 4 квітня 2017, 12:16

Субсидії, передбачені на опалювальний сезон, діятимуть до 30 квітня

опалювальний сезон

Призначені з 1 жовтня 2016 року субсидії діятимуть до 30 квітня цього року.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Однак, як наголосили у Міністерстві соцполітики, через потепління у квітні субсидію перерахують як для користувачів центрального, так і індивідуального опалення з врахуванням кількості днів опалювального періоду.

«Субсидії у квітні ніхто не скасовував. Якщо опалювальний період закінчився, до прикладу, 2 квітня – то норма газу, тепла або електрики, залежно від виду опалення, буде перерахована пропорційно кількості днів, а не за повний «опалювальний» місяць. Проте громадяни, що мають зекономлені кошти субсидії, зможуть їх використати, оскільки опалювальний період у нас зафіксовано до 30 квітня 2017 року», – заявили у Мінсоцполітики.

З 1 травня до 30 вересня допомога на оплату комунальних послуг надаватимуть, проте її розмір буде дещо меншим – через відсутність оплати за теплопостачання.

Додамо, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається окремо на опалювальний період і окремо на неопалювальний.

Нагадаємо, на Львівщині опалювальний сезон завершили 28 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.