У Стрию раніше судимого чоловіка спіймали з наркотиками та гранатами

четвер, 20 квітня 2017 р. о 14:04

42-річний стриянин хотів продати пістолети, перероблені із травматичних на бойові, а також набої до них, дві гранати "Ф1" із запалами.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Стрию правоохоронці проводили обшук у квартирі, яку винаймав раніше судимий 42-річний місцевий мешканець. Там вони виявили зброю та наркотики.

"Чоловік зберігав у помешканні два пістолети, перероблені на бойові, 61 патрон, з ознаками перероблених із травматичних на бойові, дві гранати "Ф1" із запалами до них, а також обладнання для змінення конструкції зброї та набоїв. Встановлено, що перероблену зброю він мав намір продати", – розповів начальник Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Львівській області Ігор Мороз.

Крім того, поліцейські вилучили у зловмисника два поліетиленові пакети, вагою 6 грам, із порошкоподібною речовиною, що схожа на амфетамін, атакож пакет із речовиною рослинного походження, схожою на марихуану – близько 90 грам.

Вилучений арсенал зброї, інструменти для її переробки, підозрілі наркотичні речовини скерували на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене зазначеними статтями, – позбавлення волі терміном до 7 років.

Мітки: кримінал, зброя, наркотики, Стрий, Національна поліція у Львівській області

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024