Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

«Подільський цемент»

Прес-реліз,   П'ятниця, 21 липня 2017, 11:11

ПАТ «Подільський цемент» та рятувальники відпрацювали спільні дії з умовного пожежогасіння

«Подільський цемент»

Під час навчання перевіряли реагування оперативних служб «Подільського цементу» та дії рятувальників під час ліквідації умовної пожежі на підприємстві.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Подільський цемент».

Вчора, ПАТ «Подільський цемент» у співпраці з пожежно-рятувальними підрозділами ГУ ДСНС України у Хмельницькій області ініціювали навчальну ліквідацію умовної пожежі на території основного виробничого майданчика підприємства. За сценарієм, загоряння сталося на силосі готового вугілля № 3 ПАТ «Подільський цемент».

Даний захід відбувся в межах проекту недавньої передачі підприємством ПАТ «Подільський цемент» пожежного автомобіля службі порятуку Кам’янеччини та з метою налагодження координації дій на випадок виникнення надзвичайної ситуації на цементному заводі.

Під час навчання перевірили реагування оперативних служб ПАТ «Подільський цемент» та дії особового складу підрозділів оперативно-рятувальної служби щодо ліквідації умовної пожежі на підприємстві.

До участі в навчаннях залучили 3 підрозділи оперативно-рятувальної служби 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій обл у складі приблизно 10 рятувальників та 3 пожежних автомобілів.

Після навчань відбулася нарада, під час якої  підсумували результати навчального збору та заслухали звіти і пропозиції начальників спеціалізованих служб від кожної сторони з метою подальшого вдосконалення рівня готовності до ліквідації надзвичайної ситуації, яка може виникнути на підприємстві.

Довідково: 

ПАТ «Подільський цемент» (м. Кам'янець-Подільський) — одне з найсучасніших підприємств із сухим способом виробництва клінкеру в Європі. Завод діє з 1970 року, а з 1999 року входить до складу групи CRH.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.