Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Вівторок, 8 серпня 2017, 11:05

На Львівщині без світла залишилися 16 сіл та деякі вулиці Львова

Львівобленерго

Вчора без електропостачання опинилися села у 5 районах Львівщини та центр Львова.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 7 серпня, 15:20 год. до 21:00 год у Пустомитівському районі через пошкодження в електромережах тимчасово без електропостачання залишились 4 села: Басівка, Миклашів, Годовиця, Щирець.

До кінця дня аварійники відновили електропостачання сіл Миклашів, Годовиця та Щирець. Роботи з відновлення світла у Басівці стартували сьогодні зранку.

У Дрогобицькийому районі о 14:30 год внаслідок пошкодження електроопори тимчасово було припинено електропостачання села Добрівляни. Аварійні роботи все ще тривають.

На Сокальщині о 21:15 год внаслідок пошкоджень в електромережах тимчасово без електропостачання залишилось 4 села: Войславичі, Тудорковичі, Пісочне, Шихтарі – повністю, та Перетоки – частково. Роботи з відновлення електропостачання усіх сіл продовжені 8 серпня.

У Жидачівському районі близько 21:30 год тимчасово без електропостачання залишилось 5 населених пунктів: с. Волиця-Гніздичівська, с. Туради, с. Вільхівці, с. Тейсарів, с. Пчани. А що Жовківщини, то тут знеструмило 2 села: с. Мокротин, с. Куликів (частково).

Роботи з відновлення електропостачання тривають.

Також у Львові близько 24:00 год внаслідок пошкоджень в міських електромережах тимчасово було припинено електропостачання будинків на вул. Нижанківського О., вул. Князя Романа. Роботи з відновлення світла все ще тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.