Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

procherk.info

Четвер, 17 серпня 2017, 10:15

Восьмеро львів'ян стали жертвами автошахраїв

гроші

Потерпілі віддали тисячі доларів аферистам, які обіцяли їм придбати за кордоном «дешеві» іномарки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Франківський відділ поліції звернулася 57-річна місцева мешканка, яка повідомила, що чотири роки тому передала чоловікові, ім’я та прізвище якого наводить у заяві, 8 000 доларів. За ці кошти він мав купити за кордоном для неї іномарку, втім автомобіля не пригнав і грошей не повернув.

В подібній ситуації опинився і 36-річний львів’янин. Про це він повідомив у своїй заяві в Залізничний відділ поліції. За словами чоловіка, у 2013 році він повірив знайомому, 34-річному місцевому мешканцю, який пообіцяв придбати за кордоном автомобіль, та передав йому 25 000 доларів. Відтоді зловмисник зустрічей уникає і кошти також не повернув.

Загалом до поліції вже звернулися 8 людей, які потерпіли від дій цих автошахраїв.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимум, що загрожує зловмисникам,  обмеження волі на строк до 3 років.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.