Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сніг в горах

ukr.media

Вівторок, 31 жовтня 2017, 09:09

10 населенних пунктів Львівщини залишаються без електропостачання

сніг в горах

Станом на ранок сьогодні внаслідок негоди 10 населених пунктів Львівщини залишаються без електропостачання повністю, 4 - частково.

Про це повідомив департамент цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

У Жидачівському районі без електропостачання залишилось с. Володимирці (частково).

У Городоцькому районі без електропостачання залишилось с. Чучуловичі, с. Бучали (частково).

Стрийський район -  без електропостачання залишилось с. Колодниця, с. Малі Дідушичі (частково).

Мостиський район - без електропостачання залишилось 7 населених пунктів (повністю): с. Арламівська Воля, с. Хоросниця, с. Максимці, х. Збирки, х. Медведиця,   х. Ставок, х Помийники.

Кам’янка-Бузький район - без електропостачання залишилось с. Тадані (1 вулиця). 

Радехівський район -  без електропостачання залишилось с. Стоянів (частково).  

Внаслідок ускладнення погодних умов - вітру швидкістю до 23 м/с, сильних опадів місцями та утворення снігового покрову в гірських районах -  станом на ранок 30 жовтня було знеструмлено 1 лінію електропередач 110 кВ, 1 лінію електропередач 35 кВ, 30 ліній електропередач 10 кВ повністю та 13 частково.

Через пошкодження   в електромережах та спрацювання автоматики захисту без електропостачання залишилось 155 населених пунктів (83 повністю та 72 частково) у двадцяти районах області та п’ять вулиць у м. Дрогобичі.

Окрім того, внаслідок знеструмлення насосної станції поблизу сел. Шкло тимчасово припинено водопостачання м. Яворів (частково), сел. Шкло та прилеглих семи населених пунктів Яворівського району.

30 жовтня ввечері електропостачання насосної станції поблизу сел. Шкло та водопостачання населених пунктів Яворівського району відновлено у повному обсязі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.