Суд визнав винним псевдомінувальника Червоноградського навчально-виховного комплексу

вівторок, 25 вересня 2012 р. о 14:58

Суд визнав винним 21-річного псевдомінувальника Червоноградського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів-колегіум» №3 та зобов'язав відшкодувати завдані державі збитки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Обвинуваченому призначили покарання у вигляді штрафу на суму 8 500 грн.

Неправдивим повідомленням про підготовку вибуху останній завдав збитків на суму понад 1640 грн. спеціально уповноваженим органам, які здійснювали виїзд на місце події. У зв'язку з цим, прокуратура Червонограда в інтересах держави заявила про стягнення вказаних коштів.

Відтак суд у повному обсязі задовольнив позовні вимоги прокурора Червонограда про стягнення з підсудного на користь НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області 1 270 грн., 95 грн. на користь міського відділу МНС та 279 грн. на користь Червоноградської міської лікарні.

Нагадаємо, що в червні поточного року до правоохоронних органів надійшло анонімне повідомлення про мінування Червоноградського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів-колегіум» №3.

Псевдомінувальником виявився 21-річний житель Червонограду, проти якого була порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 259 КК України.

Мітки: прокуратура, штраф, Червоноград, псевдомінувальник, надзвичайні ситуації

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024