Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Муніципальна варта

Четвер, 30 серпня 2018, 17:15

З вересня територію перевантажувальної станції на вулиці Північній охоронятимуть

Муніципальна варта

Там встановлять шлагбаум, щоб запобігти завезенню нового сміття на вулицю Північну, 1.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛКП "Муніципальна варта" Богдан Кухарук, з 1 вересня у Львові на вул. Північній, 1, де знаходився пункт для перевантаження сміття, будуть встановлені огорожа та шлагбаум на проїжджій частині.

"Ми закуповуємо додаткове обладнання для того, щоб 1 вересня встановити шлагбаум на вул. Північній, 1. Це буде приміщення для охоронця, щоб забезпечити його роботу згідно з трудовим законодавством. На це обладнання орієнтовно буде виділено 35 тис грн", – наголосив Богдан Кухарук.

Нагадаємо, вчора пункт перевантаження відходів на вулиці Північній у Львові повністю очистили від сміття. Раніше виконавчий комітет Львівсьої міськради вирішив, що до 31 серпня діяльність із перевантаження сміття на вул. Північній мусить бути припинена. 

Через це звалище сміття був ризик для нормальних зльоту і посадки літаків. Зокрема, 24 липня з технічних причин скасували авірейси до Єгипту: в Хургаду, Шарм-ель-Шейх.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.