Наступного місяця у Львові відкриють новий майданчик для збору будівельного сміття

четвер, 18 жовтня 2018 р. о 14:11

Новий пункт створять у Галицькому районі Львова. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Львівська міська рада планує відкрити новий майданчик для збору будівельних матеріалів. Його створять наступного місяця у Галицькому районі.

У новому пункті запустять додаткому послугу. Людина, яка не має можливості довезти сміття до майданчику, зможе замовити спеціальну машину.

Загалом Львівська міськрада планує організувати пункти збору будівельних відходів у всіх районах міста.

Перший пункт, на вулиці Жовківський 18, працює вже три місяці. За цей час там приняли сміття від 87 людей.

За серпень пункт зібрав 2 тонни відходів, у вересні – 900 кг, а в жовтня вже 120 кг.

Як зазначив зазступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, майданчик і надалі прийматиме відходи безкоштовно.

Щоб здати сміття, відвідувач пункту повинен мати будь-який документ, де вказано місце проживання, бо майданчиком можуть користуватись лише ті, хто живе у Львові.

За словами Сергія Бабака, протягом перших місяців роботи пункту на Жовківській, 18, туди фурами намагались звозити сміття з усієї області. Натомість майданчик поки не може прийняти велику кількість відходів.

Нагадаємо, майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів відкрили 1 серпня на вулиці Жовківській.

Мітки: Львів, сміттєзвалище, новини львова, львівське сміття, Сергій Бабак, Львівспецкомунтранс

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024