Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Степан Пакіж

Четвер, 25 жовтня 2018, 10:25

Садовий послав Пакіжа у тридев'яте царство

Степан Пакіж

Степан Пакіж більше не очолює ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Як йдеться на сайті Львівської міськради, станом на сьогодні в.о. директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" став Богдан Камінський, який до цього працював заступником директора з економічних питань ЛМКП "Львівтеплоенерго".

У його декларації про доходи, минулоріч Камінський отримав 153 902 грн доходу, також він має готівку: 20 000 доларів, 10 000 грн.

Зазначимо, Степан Пакіж з грудня 2010 року і до сьогодні був директором ЛМКП "Львівтеплоенерго", а до цього працював на ВАТ "Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті". У 2015 році на місцевих виборах він став депутатом Львіської обласної ради від "Об'єднання "Самопоміч".

Нещодавно правоохоронці завершили  досудове розслідування щодо директора ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа та передали справу до суду. Його ще на початку червня цього року запідозрили у вчинені службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

У 2016 році директор "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж приховав у своїй декларації про доходи квартиру дружини і один з пунктів доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.