Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Четвер, 29 листопада 2018, 11:00

У центрі зайнятості Львівщини запровадили он-лайн тестування для визначення профпридатності

Центр зайнятості

У центрі зайнятості працює "Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри".

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Як зазначив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, у центрі зайнятості працює "Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри".

"Це – одна із закладок офіційного інтернет-порталу Державної служби зайнятості. Скориставшись нею, можна отримати послуги з профорієнтації, не виходячи з дому, зокрема безкоштовно пройти тестування для визначення професійної придатності до виконання того чи іншого виду робіт. Інновація зорієнтована як на учнівську молодь віком від 14 років, так і на доросле населення", – наголосив Василь Барилюк.

За його словами, пройти тестування можна двома шляхами: зареєструватися на інтернет-порталі або звернутися до фахівця з профорієнтації будь-якого базового центру. 

Тестування складається з трьох етапів: методика дослідження професійних інтересів і цінностей, методика дослідження IQ та інтелектуальних професійно-значущих якостей та методика дослідження соціально-психологічних професійно-значущих чинників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.