Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у смт. Івано-Франкове

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 17 грудня 2018, 10:23

Водію автобуса, який спричинив смертельне ДТП з учасниками АТО, загрожує до 10 років ув'язнення

ДТП у смт. Івано-Франкове

Львівські поліцейські відкрили кримінальне провадження та затримали водія автобуса рейсу Дніпро – Згожелець (Польща), який зіткнувся з легковиком учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 16 грудня, о 3.10 на дорозі Львів – Краковець в смт. Івано-Франкове Яворівського району зіткнулися автобус «Неоплан» міжнародного рейсу Дніпро – Згожелець (Польща), який керував 43-річний киянин, та легковик «Вольво».

Я встановили поліцейські, водій автобусу не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв ДТП.

Внаслідок аварії загинули водій та троє пасажирів легковика, військовослужбовці 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного, які служили за контрактом. Ще двох пасажирів «Вольво» з травмами доставили у лікарню, а водій та 67 пасажирів автобусу не постраждали.

Наразі правоохоронці затримали водія автобусу, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті – позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.