Ігор Коць: Реформа ДФС – це можливість вирішити кадрові питання фіскальних органів

середа, 19 грудня 2018 р. о 11:57

Голова Громадської ради при ДФС Ігор Коць підтримує створення митної та податкової ДФС.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Голова Громадської ради при ДФС у Львівській області Ігор Коць позитивно оцінює рішення Кабміну про реорганізацію Державної фіскальної служби шляхом розділення на Державну податкову та Державну митну служби.

"Реформа ДФС, а саме її поділ на дві служби є відповідальним кроком. Будемо сподіватись, що це дозволить вдосконалити систему адміністрування податків і зборів, підвищити прозорість та підзвітність роботи податкових і митних органів, і що є вкрай важливо, в тому числі й для Львівщини, – вирішити кадрові питання" – заявив він.

Коць наголосив, що Громадська рада уважно стежитиме і прийматиме активну участь в процесі проведення кадрових конкурсів на посади керівників новостворених фіскальних служб.

Нагадаємо, що 18 грудня уряд прийняв рішення про поділ Державної фіскальної служби на Державну митну і Державну податкову служби, діяльність яких координуватиметься через Міністра фінансів.

Мітки: митниця, податкова, новини львова, Ігор Коць, ДФС

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024